Hemi Truck Club banner

81 - 90 of 90 Posts

·
Mark G Senior Member
Joined
·
1,904 Posts
Hey there,

So you're able to see the last post on Enhanced Mobile View?
But when you exit EMV, you're able to get to the last post?

Ed
it is happening in any View... Including on my PC desktop view
 

·
Administrator
Joined
·
258 Posts
Can you take a screenshot of the way it looks? I'm not too sure of the issue you're having. When you go to setting, what is your loading behavior set to?

Niall
 

·
Mark G Senior Member
Joined
·
1,904 Posts
I don't know how a screenshot would help you. every time I make a post and I hit submit my post does not show to me. I have to log out clear all browser data log back onto the site go to recent posts to see my last post.And also what's confusing is that the posts in the thread are out of order Like the 50th post becomes the first post..and I don't know how else to explain that.. Hope that helps...Thanks
 

·
Mark G Senior Member
Joined
·
1,904 Posts
I was able to do a screenshot this is what I saw after hitting post before clearing browser data notice the date on the last post in the image.
 

Attachments

·
Mark G Senior Member
Joined
·
1,904 Posts
I am creating this post from my tablet. I switched browsers on my PC and I got the same thing with Firefox I was getting with Google Chrome........this is becoming more confusing by the minute... Thanks
 

·
Administrator
Joined
·
258 Posts
Another test

I think at least I'm following your issue, but I can't recreate. Each time I post, the date is what it's supposed to be and the post count fits too. Going to run some rebuilding tools, to hunt for any hitches.

Are you able to recreate in all threads or just certain ones?

Kevin
 

·
Mark G Senior Member
Joined
·
1,904 Posts
Another test

I think at least I'm following your issue, but I can't recreate. Each time I post, the date is what it's supposed to be and the post count fits too. Going to run some rebuilding tools, to hunt for any hitches.

Are you able to recreate in all threads or just certain ones?

Kevin
I fixed the issue with the posts being scrambled. it had to do with a setting that somehow got changed in the user CP.
 
81 - 90 of 90 Posts
Top