Hemi Truck Club banner

41 - 60 of 90 Posts

·
Mark G Senior Member
Joined
·
1,904 Posts
Also when I click on paper clip from desktop view it takes me back to mobile view to the main page does not allow me to insert any image it just keeps doing the same thing over and over only way I can upload images is from my desktop computer. Desktop computer is running Chrome browser. Hope this helps.... Thanks
 

·
real name
Joined
·
2 Posts
Also when I click on paper clip from desktop view it takes me back to mobile view to the main page does not allow me to insert any image it just keeps doing the same thing over and over only way I can upload images is from my desktop computer. Desktop computer is running Chrome browser. Hope this helps.... Thanks
Testing with test account, using chrome on win 10 desktop. Using the full skin (there is no enhanced version when you're on the computer, that is only for mobile).

Inserting image using attachments within the Go Advanced:

test1.jpg
 

·
Administrator
Joined
·
258 Posts
I also tested this with chrome on an android phone, was able to (and remained in the enhanced mobile view) to attach an image. Then I tried on an iPad using chrome and was only given the option to work in the desktop mode. Before I alert the techs about this, are you on an iPad as well or a different tablet?

Did you only try with chrome or with a different browser too?

Thanks for your cooperation,
Nate
 

·
Mark G Senior Member
Joined
·
1,904 Posts
when on my mobile device That's how I make my posts from go advanced then click the paper clip to upload an image all it does is open a new tab taking me back to the main page.
 

·
Mark G Senior Member
Joined
·
1,904 Posts
I don't mean to be a pain but.... I am really frustrated with this website right now! I can't seem to get anything to work correctly with my mobile device. I cannot stand mobile view. why does the page need to take you back to the main page when you choose desktop view ?why can't you have it just refresh and reload the page so you don't have to go hunt for the thread that you are in. Especially when you use an email link to get to that Forum it makes it very difficult to figure out how to get back to that thread. Just my opinion. PS..
Android tablet and Windows 10 PC that is all I use
 

·
Administrator
Joined
·
258 Posts
Hi,

I've spoke to our tech team regarding this. It seems like your phone is set to delete cache and cookies regularly, otherwise it would remember to keep you in desktop view.

With regards being redirected, this is a feature of the web application which powers our mobile view so there is no quick fix unfortunately.

Cheers,
Fergus
 

·
Mark G Senior Member
Joined
·
1,904 Posts
On my mobile device I clear browser cache and cookies ree selected from the website desktop view exiting mobile view seems to be working much better now with the exception of the black space down the right-hand side of the webpage.
 

·
Administrator
Joined
·
258 Posts
What kind of browser are you using? Could you provide us with s srceen shot of the issue so I can further investigate.

Thank you,

~ Glenda
 

·
Mark G Senior Member
Joined
·
1,904 Posts
What kind of browser are you using? Could you provide us with s srceen shot of the issue so I can further investigate.

Thank you,

~ Glenda
Android tablet with chrome... Windows 10 with chrome... If you go up a couple of posts you'll see the image I uploaded of the webpage with a big black stripe going down the right side. I also exited mobile desktop view from the webpage as long as I don't clear cookies it shows me desktop view. If it were up to me I would just eliminate mobile view.... Thanks
 

·
Administrator
Joined
·
258 Posts
Its hard to tell from the screenshot but it looks like you're you zoomed in too much. Hitting CTRL and - or + can adjust this maybe?
 

·
Mark G Senior Member
Joined
·
1,904 Posts
I now can only post with my desktop. If I use my tablet it keeps taking me bock to the login page.
I'm not zoomed in at all the surrounding image you're seeing is my desktop on a 55 inch TV
 

·
Administrator
Joined
·
258 Posts
That black side panel is the way the forum is bordered. When it's zoomed out, you can see it's on both sides.

Untitled.jpg

In the screenshot you posted, there's a scroll bar at the bottom of the page you're looking at. If you scroll it left you'll see the black border on the left side.

Niall
 

·
Administrator
Joined
·
258 Posts
Hi there,

I was able to upload a test image to the garage with no issues on Chrome. Which browser/device are you trying this on?

Fergus
 
41 - 60 of 90 Posts
Top