Being logged off repeatable. - Hemi Truck Club
 
Go Back   Hemi Truck Club > HemiTruckClub Community Forums > Forum Admin, Support and News

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-02-2018, 11:33 AM   #1
John
 
SUPER BEE's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: Meridian, MS
Posts: 3,679
Garage
Being logged off repeatable.

On recent Technical Discussions, as I go from topic to topic, I am being automatically logged off. I am having to keep logging back in.

__________________

SUPER BEE is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 07-02-2018, 09:34 PM   #2
2012 Truck of the Year
Engine Specialist
 
charged392's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Fort pierce, FL
Posts: 17,302
Garage
Clear you browser history and the cache out and then log back in and make sure to hit save see if that works
__________________
"CMR TUNER" [email protected] 1/4 with a 7.32 1/8 custom long/short bars by "Me" Turbocharged 392 on 9psi S475/96/1.32 . Running thru an A518! [email protected]
charged392 is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2018, 11:16 AM   #3
John
 
SUPER BEE's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: Meridian, MS
Posts: 3,679
Garage
Quote:
Originally Posted by charged392 View Post
Clear you browser history and the cache out and then log back in and make sure to hit save see if that works
I will give that a try, thanks.
__________________

SUPER BEE is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 07-03-2018, 01:19 PM   #4
Senior Member
 
HemiFun05's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: College Station, Texas
Posts: 13,175
Exclamation

Quote:
Originally Posted by SUPER BEE View Post
On recent Technical Discussions, as I go from topic to topic, I am being automatically logged off. I am having to keep logging back in.
--------------------------------------
John check out the "Google Cloud Migration" thread too...several of us have had strange results as well .

__________________
HemiFun05
'Doc'
"Christians Aren't Perfect - We Are Forgiven"
HemiFun05 is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2018, 01:21 PM   #5
Forum Admin
 
Tech Admin's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Upstate NY
Posts: 260
Garage
Quote:
Originally Posted by HemiFun05 View Post
--------------------------------------
John check out the "Google Cloud Migration" thread too...several of us have had strange results as well .

Whether you are logged in or not, this is controlled by cookies. So it could be that your browser is set up to not allow cookies from the site, or is clearing them too regularly. Check your settings, and if they are good then it could a corrupted cookie file causing it, so try cleaning out cookies and cache for your browser.

Also be sure to check off the 'Remember Me' box next to your login info. Let us know if that works for you and/or if you need further assistance.

Ed
Tech Admin is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Premium Vendor Showcase
n2 Speed Edge InTune Edge OCPerformance Parts

All times are GMT -6. The time now is 06:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.