Tuning questings... - Hemi Truck Club
 
Go Back   Hemi Truck Club > Vendors > Diablo Sport, Inc.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-29-2011, 09:56 PM   #1
Senior Member
 
Beastie's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Union City, CA
Posts: 337
I finally got around to installing one of the can tunes from my DSP. The question I have is why/how did I lose my cruise control. Well I didnít lose it entirely its only over 60mph that I donít have it. Other than some idle troubles its working great.
Next Iím looking forward to getting a custom tune made and installed.

__________________
60í - 1.96, 1/4 - [email protected] MPH 1/22/11




Beastie is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 10-29-2011, 09:56 PM   #2
Senior Member
 
Beastie's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Union City, CA
Posts: 337
I finally got around to installing one of the can tunes from my DSP. The question I have is why/how did I lose my cruise control. Well I didnít lose it entirely its only over 60mph that I donít have it. Other than some idle troubles its working great.
Next Iím looking forward to getting a custom tune made and installed.
__________________
60í - 1.96, 1/4 - [email protected] MPH 1/22/11




Beastie is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2011, 05:53 AM   #3
Mr. Freeze
 
VA4MEDS's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Central FL
Posts: 3,519
Garage
That's crazy. Always worked great for me w/no issues.

Might want to register at DS Forum &research it. I remember others w/same problem awhile back.
__________________
'10 6000 lb Crew Cab Gone to Kevin
Special Thanks To: Da' Crew, DEI, & Denso
Homebrew NANO & Cryogenically Chilled by Mr. Freeze

VA4MEDS is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 05-23-2019, 05:28 AM   #4
Junior Member
 
Join Date: May 2019
Posts: 5
not sure if this a right thread but, I'd like to chip tune my 2008 5.7 RAM and I will buy this programmer https://www.carid.com/diablosport/tr...rogrammer.html
do I still need a stock ECU or this will work instead?
do I need to set it on dyno?
and if this is street legal, tnx
intruder is offline   Reply With Quote
Reply

« I-1000 | - »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Premium Vendor Showcase
n2 Speed Edge InTune Edge OCPerformance Parts

All times are GMT -6. The time now is 04:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.