over head display question - Hemi Truck Club
 
Go Back   Hemi Truck Club > HemiTruckClub Community Forums > HemiTruckClub Drivers Lounge (Community Discussions)

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-20-2013, 05:57 PM   #1
Senior Member
 
boedacres's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Catawissa, Missouri
Posts: 3,427
over head display question

my display is not reading correct mainly the temp.is there a way to reset it?the one in my truck says 93 deg and the one im my durango says 106 lol i know its not that hot out

__________________
boedacres is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 07-20-2013, 06:09 PM   #2
Senior Member
 
MikeHTally's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Tallahassee, FL
Posts: 5,452
Garage
You might try unplugging the sensor (in the nose, outboard the radiator) and let it sit for a while. I had that problem when I changed my O/H to get HomeLink. It straightened itself out quickly, though.
__________________
MikeHTally is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2013, 06:17 AM   #3
Senior Member
 
boedacres's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Catawissa, Missouri
Posts: 3,427
it worked thanks
__________________
boedacres is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Premium Vendor Showcase
n2 Speed Edge InTune Edge OCPerformance Parts

All times are GMT -6. The time now is 09:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.