left low beam out - Hemi Truck Club
 
Go Back   Hemi Truck Club > HemiTruckClub Community Forums > HemiTruckClub Drivers Lounge (Community Discussions)

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-05-2012, 02:05 PM   #1
Farrrrrr East Coast
 
NewfieBullet's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Newfoundland Canada
Posts: 3,764
Garage
just installed my hid kit, no issues or flickering, but now my drivers side low beam wont come on. hibeam and fogs and park light are fine. pass side everything is fine. cant seem to find a fuse anywhere either?. any help appreciated.


whats weird is that right now i wired the low beams to the hibeam plug and have no low beam plugged in at all, yet i have no bulb out warning.

__________________
Check Out My Garage For Mods and Pics, There's A Few :P

NewfieBullet is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 04-05-2012, 02:05 PM   #2
Farrrrrr East Coast
 
NewfieBullet's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Newfoundland Canada
Posts: 3,764
Garage
just installed my hid kit, no issues or flickering, but now my drivers side low beam wont come on. hibeam and fogs and park light are fine. pass side everything is fine. cant seem to find a fuse anywhere either?. any help appreciated.


whats weird is that right now i wired the low beams to the hibeam plug and have no low beam plugged in at all, yet i have no bulb out warning.
__________________
Check Out My Garage For Mods and Pics, There's A Few :P

NewfieBullet is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2012, 06:29 AM   #3
Farrrrrr East Coast
 
NewfieBullet's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Newfoundland Canada
Posts: 3,764
Garage
anyone have any insight on a relay harness?
__________________
Check Out My Garage For Mods and Pics, There's A Few :P

NewfieBullet is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 04-06-2012, 10:21 AM   #4
Farrrrrr East Coast
 
NewfieBullet's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Newfoundland Canada
Posts: 3,764
Garage
__________________
Check Out My Garage For Mods and Pics, There's A Few :P

NewfieBullet is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2012, 09:47 PM   #5
Senior Member
 
ArcticWolf's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Castro Valley, CA
Posts: 4,159
suggest you contact where ever you got them from and explain the situation. I had those for about 3 days in my truck and went back to the regular lights - one reason was that they weren't any better than the standard bulbs and the second is that the LAMP OUT light was driving me up the wall plus the fact that my light switch was getting HOT while the lights were on.
__________________
......... Yea.. that California Old Fart has RETURNED!!!





ArcticWolf is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2012, 06:53 AM   #6
Farrrrrr East Coast
 
NewfieBullet's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Newfoundland Canada
Posts: 3,764
Garage
simple batt disconnect was all i needed, thank god
__________________
Check Out My Garage For Mods and Pics, There's A Few :P

NewfieBullet is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Premium Vendor Showcase
n2 Speed Edge InTune Edge OCPerformance Parts

All times are GMT -6. The time now is 07:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.