New....Again - Page 2 - Hemi Truck Club
 
Go Back   Hemi Truck Club > HemiTruckClub Community Forums > New Member Introductions

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-12-2011, 07:53 AM   #11
Board of Directors (Jay)
 
Superjay's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Isle of Palms, SC
Posts: 43,454
New....Again


Superjay is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 08-12-2011, 10:02 AM   #12
Senior Member
 
azhemi's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Phoenix
Posts: 9,017
New....Again

Back!!!
azhemi is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2011, 01:05 PM   #13
"Bob"
 
motorscooter's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Tucson, AZ
Posts: 13,530
Garage
New....Again

back
motorscooter is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 08-12-2011, 02:51 PM   #14
Senior Member
 
megahemi06's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Rockwell, NC
Posts: 560
New....Again

back to the club.
megahemi06 is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2011, 10:05 PM   #15
Stu
 
Join Date: Oct 2009
Location: FL
Posts: 20,946
Garage
New....Again

Back.
Ghost03hemi is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2011, 09:59 PM   #16
Junior Member
 
HemiKENtucky's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Bowling Green, KY
Posts: 12
New....Again

Hey Mark. This isn't a great photo but the best I could do while I was changing them out. 164,000 miles on these plugs. This message has been edited. Last edited by: MrHemi, document.write(''+ myTimeZone('Sun, 14 Aug 2011 04:06:06 GMT-0700', '14 August 2011 07:06 AM')+''); 14 August 2011 07:06 AM
HemiKENtucky is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2011, 10:17 PM   #17
Board of Directors
 
HemiByrd's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Draffenville, KY
Posts: 25,097
Garage
New....Again

Looks like that center electrode eroded away a good bit. What was the gap on that plug when you took that pic?
HemiByrd is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2011, 02:07 AM   #18
Senior Member
 
zwa21's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Perry, Oklahoma
Posts: 6,606
New....Again

zwa21 is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2011, 06:07 AM   #19
Director Emeritus
 
MrHemi's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Western NC
Posts: 40,856
Garage
New....Again

Quote:
quote:Originally posted by HemiByrd:
What was the gap on that plug when you took that pic?
I'd say about twice the factory spec
MrHemi is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2011, 05:16 PM   #20
Senior Member
 
MDSBigPaPa's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Lima, NY
Posts: 5,052
New....Again

HemiKENtucky
MDSBigPaPa is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Premium Vendor Showcase
n2 Speed Edge InTune Edge OCPerformance Parts

All times are GMT -6. The time now is 04:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.